20-ліття відновлення діяльності РК Львів у незалежній Україні

Від ім­ені членів Ротарі Клубу Львів запрошуємо Тебе (Вас) прийняти участь в урочистих заходах 06 липня 2013 року з нагоди 20-ліття відновлення діяльності Ротарі Клубу Львів у незалежній Україні (запрошення можна скачати тут – ukr, eng). В цей день ми плануємо підвести підсумки нашої ротарійської діяльності для громади міста Львова та Західної України, а також представити плани на майбутнє.

Попередня Програма Заходів у Львові додається (програму можна скачати тут – ukr, eng). Вони відбудуться в готельно-ресторанному комплексі «Варшава», який знаходиться при виїзді зі Львова в напрямку до Жовкви, міста спільної історії українців, поляків та білорусів.

Будемо вдячні за Вашу вчасну реєстрацію (заявку можна скачати тут – ukr, eng) участі в заходах РК Львів. Просимо самостійно бронювати поселення в готельно-ресторанному комплексі «Варшава» через систему Booking.com з відміткою «Ротарі».

У п’ятницю 05 липня 2013 року ми зустрічатимемо Вас у Львівському міжнародному аеропорту ім. Данила Галицького, на головному залізничному вокзалі та забезпечимо Ваш приїзд до комплексу «Варшава». В інших випадках Вашого приїзду до «Варшави» пропонуємо скористатися послугами таксі – до 10 хвилин їзди від Львівського Оперного театру.

 

До зустрічі у Львові,

Богдан Демчина – Президент 2012-2013
Сергій Лобозинський – Президент 2013-2014
Мирослав Гаврилів – Президент 1992-1994