17-а святкова Ротарійська ялинка від Ротарі Клубу Варшава-Сіті

Ця новорічна традиційна ротарійська благочинна акція відбулася у Варшаві 02 грудня 2012 року. В цьому році метою цієї акції був збір коштів для лікування польських та українських дітей з травмами мозку в реабілітаційному центрі міста Трускавець, Львівської області. В цьому 2012-13 ротарійському році президентом РК Варшава-Сіті є Ірена Суходольська, яка була членом-засновником Ротарі Клубу Львів. Наразі така ротарійська програма буде здійснюватися у партнерстві з Ротарі Клубом Львів-Леополіс.

До цієї благочинної акції у Варшаві долучилися фірма Potis&Verso з Юзефова на чолі з модельєром Ярком Шадо, естрадна співачка Юстина Стечковска. Як завжди, для благочинних цілей свої малярські роботи для продажу на аукціоні надав художник Юзеф Кшиштоф Орачевскі, член РК Варшава-Сіті.

Почесними гостями цього ротарійського заходу були Марек Боровскі, колишній Маршалок Сейму Республіки Польща та Маркіян Мальський, Надзвичайний та Повноважний Посол України в Польщі, колишній член РК Львів, а також Пьотр Вигнаньчук і Мирослав Гаврилів – Попередні Губернатори Дистрикту 2230. У цій благочинній акції прийняли участь члени Львівського Ротарі Клубу Тетяна Ерхарт, Геннадій Кройчик та їхні діти.

Благочинна акція у Варшаві відбулася і ротарійське свято вдалося!

Мирослав Гаврилів, РК Львів
17.12.2012

 

RCWC019 www
RCWC108 www
RCWC159 www
RCWC278 www