Свято шахів відбулося !!!

23 листопада Ротарі Клубом « Львів», під головним керівництвом Богдана Демчини було проведено черговий 6-й сеанс одночасної гри у шахи за участю визначних Львівських госмейстерів Олега Романишина та Олександра Білявського. В сеансі, як і планувалося прийняли участь 28 бажаючих зіграти з гросмейстерами, в тому числі 7 дітей. Учасників сеансу одночасної гри привітали : володарка титулу Miss Fashion TV 2017 Роксолана Ямінська, голова спілки художників Львова Олег Патик, керівник новоствореного центру трансплантації кісткового мозку Олег Ташницький, керівник ресторану «Старий рояль». З вітальними словами виступили гросмейстери Олег Романишин та Олександр Білявський. Олег Романишин, як учасник всіх шести сеансів відзначив послідовність Ротарі Клубу « Львів»,  велику особисту настирливість Богдана Демчини у підготовці і проведенні всіх шести сеансів одночасної гри та виразив упевненість, що ця традиція буде і надалі продовжуватися.

Цьогорічний сеанс одночасної гри отримав статус міжнародного завдяки участі в ньому громадянки Америки українського походження , яка провела гру з Олегом Романишиним в режимі Skype .

Ротарі Клуб Львів відзначив спеціальними подарунками учасника всіх шести сеансів, представника футбольного клубу Карпати Андрія Сапугу. Від Ротарі клубу Львів учасником всіх шести сеансів був Роман Стецьків. Також учасниками всіх шести сеансів одночасної гри була команда незрячих у складі чотирьох представників.

Цьогорічний сеанс одночасної гри проходив більш , як три години, що підтвердило рівень учасників . Гросмейстерами був визначений кращий учасник сеансу з дітей, ним став учень львівської СШ № 85 Дарій Коваль, якому було вручено спеціальний приз – футбольний м’яч з підписами гравців футбольного клубу «Карпати» (м’яч наданий ФК “Карпати”).

За результатами сеансу найкращого результату досяг представник команди незрячих, студент філософського факультету Львівського Національного університету імені Івана Франка Владиславом Колпаковим, який зіграв внічию із міжнародним гросмейстером Олегом Романишиним..

Від імені Ротарі Клубу « Львів» було висловлена подяка ресторану «Старий рояль» за надане приміщення для проведення цьогорічного сеансу одночасної гри.

Зібрані кошти в сумі близько 14 000 гривень будуть використані клубом на благодійність.

Хочемо висловити подяку членам Ротарі Клубу за підготовку у проведенні 6-го сеансу одночасної гри, а саме:

Богдану Демчині і його дружині
Юрію Циндрі і його дружині / і їх діткам /
Роману Стецьківу

DSC_9337 DSC_9343 DSC_9379 DSC_9402 DSC_9408 DSC_9435 DSC_9452 DSC_9476 DSC_9571 DSC_9633 DSC_9661 DSC_9694 p1bvn6j3p11uu6h781pfib41df54